Verbindt applicaties met elkaar

Databrydge B.V.

Databrydge bouwt bruggen die applicaties met elkaar verbinden. En een brug bouwen kan op veel manieren. Zo verbindt een brug werelden die eerder van elkaar gescheiden waren.

Natuurlijk beseffen wij dat je bedrijf uniek is. Daarom nemen wij ruim de tijd om je koppelingsvraagstuk te bekijken. Met de door onze gemaakte koppelingen zorgen wij ervoor dat je bedrijfsprocessen verder gestroomlijnd worden. Met behulp van deze slimme koppelingen zijn we in staat om processen efficiënter en productiever in te richten. Op deze manier zorgen wij voor rendement voor jouw organisatie!

Daarbij blijven we continue vernieuwen en kwaliteit staat bij ons uiteraard voorop. Zo bieden wij het beste connectiviteitsplatform voor zowel partners en middelgrote als grote ondernemingen.

Wat houdt de koppeling in?

Wij hebben een connectiviteitsplatform ontwikkeld. En dit platform geeft de mogelijkheid om zelf meerdere koppelingen te leggen op basis van een eenmalige gemaakte connectie. Je kunt het je voorstellen als een groepenkast in een woning of bedrijf. Via één kabel kom de stroom binnen en gaat vervolgens de groepenkast in. Daarna kun je er allerlei apparaten op aansluiten.

Met ons state-of-the-art platform kunnen we vrijwel iedere koppeling realiseren. Omdat we op een gestandaardiseerde manier werken, en bovendien een groot aantal gerealiseerde koppelingen hebben, is jouw bedrijfssoftware snel en efficiënt gekoppeld.

Partners kunnen natuurlijk zelf gebruik maken van de beschikbare koppelingen, maar ze kunnen met ons platform ook verschillende koppelingen aanbieden aan hun klanten.
Naast een aantal voordelen die hieronder zijn benoemd, is er ook een duidelijk voordeel op Security gebied. Dat komt doordat het platform namelijk sterk beveiligd is. Dat wil zeggen dat de koppelingen tussen de applicaties, en dus zeker uw data, goed beveiligd zijn. We kunnen dus zeggen : “Databrydge bouwt bruggen tussen applicaties op een veilig platform waarop u meerdere koppelingen kunt maken na eenmaal aangesloten te zijn!

Wat zijn de voordelen?

Met ons connectiviteitsplatform kunnen wij snel en efficiënt koppelingen realiseren met meerdere pakketten.

www.databrydge.nl