Personeelsplanning-, urenregistratie software en hardware

Dyflexis

Wat is Dyflexis?
Dyflexis is het complete Workforce Management Systeem voor de optimale personeelsbezetting, foutloze urenregistratie en heldere rapportages.

De workforce management software van Dyflexis wordt gebruikt door duizenden bedrijven in productie & warehousing, retail & e-commerce, zorg & welzijn, horeca en recreatie. Of u nu een lokale onderneming heeft met tien man personeel of een internationale keten met meerdere vestigingen, Dyflexis is het antwoord op al uw workforce management behoeften.

Wat houdt de koppeling in?
De koppeling tussen Dyflexis en HR & Salaris Gemak draait om de uitwisseling van twee soorten gegevens: uren en stamgegevens.

Wat doet Dyflexis?
De koppeling tussen Dyflexis en HR & Salaris Gemak draait om de uitwisseling van twee soorten gegevens: uren en stamgegevens.
In Dyflexis plant u medewerkers in en houdt u de uren bij. HR & Salaris Gemak is leidend wat betreft de stamgegevens, zoals de contractgegevens en het salaris.

De mutaties van deze gegevens worden in real time met Dyflexis gesynchroniseerd.

Geregistreerde uren worden maandelijks of wekelijks vergrendeld in Dyflexis. Zodra dit gebeurd is, worden de nieuwe saldi van alle medewerkers direct automatisch berekend. Hier hoeft u dus verder niets meer voor te doen. Aan het einde van een verloonperiode kunt u met één druk op de knop de geregistreerde uren naar HR & Salaris Gemak versturen om deze te verlonen. Door het geautomatiseerde proces hoeft u zich geen zorgen meer te maken om een dubbele invoer van gegevens of bang te zijn dat u een fout begaat.

Voor wie is deze koppeling geschikt?
MKB+, Grootzakelijk en Accountants met HR & Salaris Gemak vanaf 10 medewerkers.

Wat zijn de voordelen?

  • Gegarandeerde tijdwinst
  • Werk vanuit één centrale plek en voorkom zo dubbele invoer van gegevens.
  • Minimale kans op fouten
  • Door een automatische uitwisseling van gegevens, voorkomt u dat deze verkeerd worden overgenomen.  
  • Eén gestroomlijnd proces
  • Dankzij de koppeling realiseert u een geautomatiseerd proces van planning tot salarisstrook.