Automatisering Sociale Wetgeving

VCSW B.V.

Integratie Boekhoud Gemak en VCSW
Vanuit de klantbehoeften heeft VCSW mogen constateren dat er nergens in Nederland een volledige oplossing bestaat voor een directe en constante controle op de sociale afdrachten binnen de salarisadministratie
Salarispakketten en aanbieders van controles op sociale afdrachten zijn er in overvloed maar door de integratie tussen Boekhoud Gemak en VCSW is er maar één aanbieder voor een 100% correcte salarisadministratie.

Voordelen VCSW
De oplossing is: VCSW Digitaal. Een koppeling met het Boekhoud Gemak geeft VCSW de unieke mogelijkheid om geautomatiseerd alle bestaande regelingen op het gebied van de sociale wetgeving te controleren. VCSW Digitaal zorgt hiermee voor een uitzonderlijk gebruikersgemak. De in het salarispakket opgenomen werknemers worden geanalyseerd om de financiële voordelen die de sociale wetgeving biedt te benutten.
Dat is niet alles! VCSW gaat samen met de klant in gesprek om de juiste dienst aan elke wens te koppelen en creëren hiermee een op maat gemaakt pakket. Klik hier voor meer informatie over de beschikbare diensten van VCSW.

Over VCSW
De wet- en regelgeving binnen de sociale zekerheid staat nooit stil. VCSW zet zich daarom elke dag in om haar klanten meer inzicht te geven in de voordelen en de mogelijkheden hierin. VCSW biedt met haar diensten VCSW Zekerheid, VCSW Analyse, VCSW Legal, Pay the Salary en het platform VCSW Digitaal op een continue basis inzichten wat er binnen organisaties speelt op het gebied van sociale wet- en regelgeving. Heeft jouw organisatie recht op het Loonkostenvoordeel? Kloppen uitspraken van het UWV wel? En zo zijn er nog veel meer aspecten die wij met onze diensten voor jou kunnen uitlichten. VCSW ondersteunt, analyseert, controleert en geeft inzicht voor jou als klant in het Heden, Verleden en de Toekomst! Het interactieve platform VCSW Digitaal signaleert kansen, anticipeert op wetswijzigingen en houdt deze realtime bij. Op deze manier kun jij op een toegankelijke en efficiënte manier zien wat er binnen jouw organisatie gebeurt en waar kansen op mogelijke besparingen liggen. Waarom is dit zo belangrijk? We horen al te vaak: het doolhof dat UWV en Belastingdienst heet, waar je je overal en nergens moet aanmelden en van het kastje naar de muur wordt gestuurd? Deze zorgen zijn voorbij: VCSW neemt dit volledig van je over en staat naast jou als klant, wij doen dit samen!

Kosten
De kosten zijn vanaf €1,- per medewerker per maand.

Contact
Wilt u meer weten over VCSW en de werking van VCSW Digitaal? Neem dan contact op met: service@vcsw.nl

Probeer koppeling