24-1400x700-headerwebsite-A-1024x512

Benieuwd naar Accountancy Gemak?

Wilco Kraaij 09 september 2020

Accountancy Gemak is een revolutionair platform waarin accountants online vanuit één dataset en één platform werken aan het opstellen van jaarrekeningen en alle fiscale aangiftes.

Dat is uiteraard niet alles, door de datagedreven opbouw kunnen advieskansen inzichtelijk worden gemaakt en revolutionaire domeinoverstijgende inzichten worden vervaardigd. Die dashboards bieden jouw klant gecombineerde inzichten vanuit de administratie, fiscaal, salaris en jaarrekening. Werken vanuit één dataset bespaart tijd, voorkomt onnodige fouten, voegt waarde toe en zorgt ervoor dat accountancykantoren alles onder controle hebben:

 

Accountancy Gemak biedt kantoren heldere workflows met overkoepelende overzichten en zorgt ervoor dat iedereen binnen elk domein op de hoogte is van de voortgang van uitstaande werkzaamheden. Gebruikers beschikken over een oplossing voor de gehele kantooromgeving waarbij verschillende rechten en rollen toebedeeld kunnen worden aan collega’s.

Accountancy Gemak is modulair opgebouwd en bestaat uit de onderdelen RapportageWerkprogrammaCommunicatie en Fiscaal Gemak. De oplossing is functioneel ontzettend rijk: van prognoses tot successie, van bankenrapportage tot communicatie met de klant. Accountancy Gemak is hiermee de enige softwareleverancier die een echte totaaloplossing voor accountants levert.