_VD18885

Studenten van TheStudentPool worden opgeleid met Fiscaal Gemak software

Onlangs tekende Accountancy Gemak en TheStudentPool een samenwerkingsovereenkomst; fiscaal talent van TheStudentPool zal met de software van Fiscaal Gemak worden opgeleid.

TheStudentpool leidt, samen met Full Finance & SRA, studenten op door ze én praktische kennis (i.e. het opstellen van aangiftes) én informatie van de Fiscaal Gemak software te geven. Deze trainingen zijn praktisch ingestoken waardoor studenten goed zijn voorbereid op de praktijk. Doordat ze bekend zijn met de software van Fiscaal Gemak kunnen ze dus direct aan de slag bij een kantoor die Fiscaal Gemak aangiftesoftware in gebruik heeft.

Dit scheelt de werkgever veel tijd tijdens de inwerkperiode. Zo wordt dus niet alleen de werkdruk direct gereduceerd maar ook de kwaliteit van de werkzaamheden gewaarborgd.

Durk Reijenga en Sjoerd Voetdijk eigenaren en oprichters van TheStudentPool over de samenwerking; ”we kijken uit naar een prettige samenwerking met Accountancy Gemak zodat wij onze fiscale StudentPoolers verder kunnen opleiden met de Fiscaal Gemak aangiftesoftware. Zo maken wij studenten nog beter bekend met de praktijk, zorgen we ervoor dat de studenten een goede carrièrestart maken en kunnen wij onze klanten nog beter ondersteunen en ontlasten”. 

Ook Manal el Madini en Avinash Harhangi van Accountancy Gemak zijn enthousiast; ”we zijn ontzettend trots dat we fiscaal talent mogen opleiden met de software van Fiscaal Gemak. Onze samenwerking met TheStudentPool is, naast de samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam een volgende, concrete stap in het ondersteunen van onze accountancy klanten bij het vinden & binden van fiscaal talent. Een uitdaging waar onze administratie- en accountancyklanten al tijden mee kampen’’ .