shutterstock_524162665
Audition

Efficiënt, eenvoudig en nauwkeurig jaarverslagen maken

Bekijk demo
Persoonlijke demo aanvragen

Snel antwoord op je vraag? Bel met een expert op 088-2471555

Van goed naar nog beter 

Audition wordt al jaren door veel accountantskantoren naar volle tevredenheid ingezet om snel, eenvoudig en nauwkeurig financiële rapporten te maken. Een steeds groter aantal kantoren stapt nu over naar de opvolger van Audition, Rapportage Gemak, omdat deze cloudoplossing een aantal belangrijke voordelen met zich meebrengt.

Rapportage Gemak is nu beschikbaar voor micro- en kleine entiteiten en wordt in de nabije toekomst uitgebreid voor grotere entiteiten.

Bekijk de video en vergelijk Audition met Rapportage Gemak  

Peter Neele, partner bij NB Administratie

Doordat de verschillende oplossingen van Accountancy Gemak die we gebruiken naadloos zijn geïntegreerd, kunnen we in Rapportage Gemak gebruikmaken van alle relevante data die is opgeslagen in de diverse systemen. Dit levert inzichten op die wij voorheen niet hadden en maakt ons advies aan ondernemers nog waardevoller en relevanter”.

Maak kennis met Rapportage Gemak 

Rapportage Gemak is bij uitstek geschikt om verschillende typen data bijeen te brengen waarmee je je klanten proactief helpt groeien, hen ondersteunt om risico’s te vermijden en/of te mitigeren of juist kansen te creëren. 

Maak kennis met Rapportage Gemak