Header Office Bakir bank
Fiscaal Gemak

Maak jaarrekeningen en fiscale aangiftes met de vriendelijkste fiscale aangiftesoftware van Fiscaal Gemak

Probeer 30 dagen gratis »
bekijk direct de software »

Snel antwoord op je vraag? Bel met een expert op 088-2471555

Fiscaal Gemak in 1 minuut

Alle modules die jouw organisatie nodig heeft

  • Inkomstenbelasting standaard in de module: het P- en W-biljet, middeling, vermogensvergelijking en inkomensverloop, uitstelregeling en voorlopige aanslag.
  • Vennootschapsbelasting standaard in de module: vennootschapsbelastingaangifte, uitstelregeling en voorlopige aanslag.
  • Omzetbelasting en opgaaf icp standaard in de module: alle tijdvakken, cumulatieve overzichten en suppletie-aangifte omzetbelasting.
  • Erf- en Schenkbelasting standaard in de module: aangifte doen vanuit de schenker, erflater of de begunstigde, vruchtgebruikberekeningen, vrijstellingsberekeningen, elektronische verzending en rapportage.
  • Jaarrekening en kvk onder deze module kunt u de jaarrekening voor kleine- en micro ondernemingen opstellen, downloaden in PDF en deponeren bij de KvK.
  • Bankdeponering de inrichtingsjaarrekening voor B.V.’s en natuurlijke personen kun je deponeren bij de betreffende bank voor een onbeperkt aantal cliënten
  • Communicatie met je klant met Communicatie Gemak kan je optimaal samenwerken met je klant. Je kan kiezen tussen basis en professional. Lees verder voor de functionaliteiten

Weet waar je staat met de fiscale software van Fiscaal Gemak

3.592 kantoren gingen je voor

30.000+ professionals vertrouwen op Fiscaal Gemak

1,8 miljoen fiscale aangiftes per jaar

De beste fiscale aangiftesoftware voor grote én kleine kantoren

Meer aangiftes kunnen doen in dezelfde tijd. Adviseren op basis van actueel inzicht in de totale performance van je klant. Transparante interne processen en optimale inzet van capaciteit.

Maak een proefaccount aan waarin je direct kunt werken. Stel een certificaat en het gewenste abonnement in en verzend binnen 5 minuten al jouw eerste aangifte naar de Belastingdienst.

Fiscaal Gemak is niet voor niets de snelst groeiende fiscale software van Nederland. Probeer het ook!

Alle voordelen en functionaliteiten van de fiscale software van Fiscaal Gemak?

Download de factsheet

Hilco Ketelaar, directeur, Ketelaar Kroon accountants & belastingadviseurs

Wij realiseren een forse tijdwinst met Fiscaal Gemak. We kunnen er efficiënt aangiftes mee samenstellen en aan de klant presenteren.

Snel van start met Fiscaal Gemak

Dure training niet nodig

De applicatie is zo ontwikkelt dat je direct snapt hoe het werkt. Jij en jouw werknemers hebben dus geen dure trainingen nodig

Simpel en intuïtief

Door slimme rekenmodules, handige overzichtspagina’s en constante controles tijdens het invullen van een aangifte bespaar je kostbare tijd

Snel en eenvoudig

De gegevens uit de vooraf ingevulde aangifte krijgen een voorkwalificatie mee en kan je met één druk op de knop in de aangifte importeren

Overstappen naar Fiscaal Gemak

Overstappen
De afgelopen drie jaar hebben wij ruim 1800 kantoren gemigreerd naar onze software. Wij weten daarom perfect hoe wij jou soepel door de migratie heen helpen.

Gegevens die meekomen
Wij kunnen zowel persoonsgegevens als aangiftegegevens migreren vanuit jouw oude software zodat je een vliegende start maakt. Ook pollen wij de status van alle machtigingen en uitstel bij de Belastingdienst zodat ook die gegevens moeiteloos beschikbaar zijn.

Dure training is niet nodig
Ons doel is om onze software zo te ontwikkelen dat jij direct snapt hoe het werkt, waardoor jij en jou werknemers geen dure trainingen nodig hebben.

Persoonlijk tarief aanvragen

Voor elk bedrijf hebben we een passend tarief.

Vraag je persoonlijke tarief aan

Hoge mate van beveiliging

Veilige hosting in de EU

De database van Fiscaal Gemak wordt gehost bij Amazon in Dublin, Ierland. Amazon is één van de grootste hostingleveranciers ter wereld. Amazon gaat te werk conform internationale standaarden met betrekking tot kwaliteit en informatiebeveiliging, waaronder ISO 9001, 27001, 27017, 27018, SOC 1, 2 en 3 en CSA.

Onafhankelijke security audit

De beveiliging van de server en de applicatie wordt elk kwartaal beoordeeld door Qbit – Insite Security B.V. Zij krijgen toegang tot onze volledige code, zodat ze ‘white-box’ kunnen testen.

Meer weten over veiligheid »

ISO 27001 Certificering

Wij hebben de ISO 27001 certificering behaald. Dit betekent dat wij zowel organisatorisch als qua productontwikkeling en beheer van de serveromgeving voldoen aan een internationale en hoge standaard op het gebied van informatiebeveiliging.