shutterstock_790755073
Werkprogramma Gemak

Eén werkproces, één compleet dossier

Vraag informatie aan »
Download factsheet

Snel antwoord op je vraag? Bel met een expert op 088-2471555

Klaar voor de eisen van vandaag en morgen 

Eenvoudig je werkprogramma’s uitvoeren, reviewen en managen. In combinatie met Rapportage Gemak & Fiscaal Gemak bouw je met Werkprogramma Gemak eenvoudig dossiers op voor je samenstel- en fiscale dienstverlening en eventuele bijzondere opdrachten.

De release van Werkprogramma Gemak wordt in de tweede helft van 2021 verwachtTot deze tijd kun je met voorganger Auditor een koppeling maken met Rapportage Gemak om je werkprogramma brugstaat te visualiseren.

Samenstelopdrachten? Realiseer efficiëntie en verbeter je dienstverlening

Uitgebreide functionaliteit

Deze oplossing maakt gebruik van meer dan 40 jaar ervaring in accountancy en bevat alle functionaliteit die je van werkprogrammasoftware mag verwachten 

Verregaande automatisering

Repeterend werk en dossieropbouw kunnen uit handen worden genomen. Specialisten kunnen hun tijd weer besteden aan activiteiten waar ze de meeste waarde toevoegen  

Hoge kwaliteit

Het fundament zijn de werkprogramma’s die door vakorganisaties worden ontwikkeld. Ze zijn compliant met de belangrijkste regelgeving zoals COS 4410, Titel 9 BW 2 en de leidraden van de NBA.

Maak kennis met de werkprogramma’s van de toekomst 

Risicogerichte werkprogramma’s helpen je te focussen op de belangrijkste werkzaamheden door onnodige werkstappen uit te schakelen. Onze slimme software geeft je daarnaast inzicht in de rode draad van het dossier en hoe je bent omgegaan met de belangrijkste risico’s.

Hiermee kun je aan controlerende vakorganisaties laten zien wat je overwegingen waren bij het opstellen van de jaarrekening en het afgeven van de accountantsverklaring. 
 

Checklist: verhoog in 3 stappen de efficiency en kwaliteit van je samenstelopdrachten

Download checklist »

Optimale dienstverlening met maximale bijdrage aan je omzet

Klantspecifiek

Klantspecifiek als het nodig is, generiek als het kan. Efficiënt werken waarbij je de kwaliteit van het dossier kunt garanderen

Versnellen

Automatiseer standaard werk waardoor jij je kunt focussen op de uitzonderingen en complexe vragen

Innoveren

Alles in het werkprogramma is met slimme API’s te automatiseren. Creëer triggers, herinneringen en controles vanuit jouw workflow/CRM.