_VD23411

Brouwers Accountants en Adviseurs

In de HR-praktijk van Brouwers Accountants en Adviseurs wordt gewerkt met HR & Salaris Gemak, volgens François van Langevelde, Directeur BrouwersHRM, de meest krachtige salarisengine op de markt. HR & Salaris Gemak Portaal, het online personeelsdossier: het draagt allemaal bij aan verbeteringen op vele vlakken. De ondernemers naast de ondernemer, denkend vanuit de specifieke behoeftes en het belang van elke individuele klant. Samenwerken met klanten op basis van wederzijds vertrouwen, kennis, inzet en inspanning. Dat is Brouwers Accountants en Adviseurs in het kort. In de HR-praktijk wordt gewerkt met HR & Salaris Gemak, volgens François van Langevelde, Directeur BrouwersHRM, de meest krachtige salarisengine op de markt.

“Binnen de pijlers Accountants, Adviseurs, BrouwersHRM, Venturefirm, Fundfirm, Fiscaal en Juristen hebben we oog voor ICT-ontwikkelingen binnen de verschillende vakgebieden. Zonder het adopteren van nieuwe ontwikkelingen raak je snel achter en dat geldt zeker voor salarisverwerking. Daarbij is het feit dat de salarismarkt zo in elkaar zit dat iedereen een juiste bruto netto berekening kan maken tegen een scherpe prijs. Je kunt je alleen van je concurrentie onderscheiden als je meer kunt doen dan het simpelweg verstrekken van de nodige gegevens. En dat verschil maken wij met de juiste ICT-oplossingen, maatwerk en het geven van advies.

Ongeëvenaarde ‘rekenmachine’

Wij werken al heel lang met HR & Salaris Gemak. In een grijs verleden hebben wij met andere software gewerkt, maar toen dat werd verkocht aan een andere partij en de ontwikkelingen van het pakket achterbleven, werden we min of meer gedwongen om verder te kijken. Destijds hebben we voor HR & Salaris Gemak gekozen omdat eigenlijk ‘alles’ mogelijk is in deze applicatie, je kunt er elke salarisberekening mee aan. Gezien de diversiteit in onze klantenportefeuille is dit bepaald geen overbodige luxe. Van de bakker op de hoek tot en met het payrollbedrijf met een grote diversiteit aan bedrijfstakregelingen. Ook na de initiële keuze voor onze huidige oplossing blijven wij de ontwikkelingen bij andere aanbieders nauwgezet in het oog houden. Door dit periodieke vergelijk weten we dat de vele mogelijkheden in de ‘rekenmachine’ van HR & Salaris Gemak nog steeds ongeëvenaard zijn in de markt.

Nadruk op advisering

Wij streven naar ontzorging in alle facetten van HRM en salarisverwerking. Kwaliteit en continuïteit staan bij ons centraal. Onze adviseurs benutten het liefst hun deskundigheid en praktische ervaring om allerlei vraagstukken voor klanten op te lossen. Of dit nu gaat over het voldoen aan de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB), bonusregelingen of collectieve afspraken. Met onze gedegen kennis van de vele mogelijkheden van HR & Salaris Gemak kunnen we salarissen efficiënt voor de klant verwerken en hen daarnaast van de nodige informatie voorzien. Door goed gebruik te maken van de inrichtingsmogelijkheden (van BT-regeling tot modelwerknemers), de workflow binnen HR & Salaris Gemak Portaal en onze uitgebreide kennis van de software, kunnen wij nog meer focussen op het adviseren van onze klanten. Van WAB tot en met de CAO en van declaratie tot (ziekte)verzuim. Meer en meer klanten maken gebruik van het digitale personeelsdossier in HR & Salaris Gemak, waardoor de totale dienstverlening die we met de afdeling BrouwersHRM realiseren steeds beter wordt. Samenwerken aan de beste salarisengine van vandaag én morgen De ontwikkelingen op ons vakgebied gaan snel, verwachtingen van klanten veranderen en mogelijkheden van technologie zijn vaak groter dan je denkt. Samen met haar klanten blijft Accountancy Gemak haar salarisverwerkingsapplicatie gestaag verder ontwikkelen. Wij zijn blij dat we deel uitmaken van de strategische HR & Salaris Gemak klantengroep. We werken bijvoorbeeld mee aan testen van nieuwe onderdelen van het pakket en aan het verder verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van het portaal. Hierdoor kunnen onze klanten eenvoudig documenten inzien op het moment dat het voor hen past, declaraties toevoegen of verlof indienen.

Het geheim van ons succes

Door de inzet van HR & Salaris Gemak binnen Brouwers HRM hebben we op veel vlakken verbeteringen kunnen realiseren. Inmiddels zitten al onze klanten in HR & Salaris Gemak Portaal waardoor we onze AVG-doelstellingen hebben behaald. Door de snelheid waarmee door Accountancy Gemak is geacteerd bij de invoering van de WAB en het tijdig doorvoeren van de benodigde wijzigingen in de applicatie, konden en kunnen wij ons focussen op de WAB-advisering richting de klant. Het gedegen gebruik van de onlinemogelijkheden zorgt voor een goede binding met onze klanten, scheelt administratieve kosten en voorkomt fouten (want invoer vindt plaats bij de bron). De combinatie van de uitgebreide mogelijkheden van HR & Salaris Gemak en onze brede kennis van het vakgebied maakt dat wij daadwerkelijk bij kunnen dragen aan een gezonde organisatiehartslag van onze klanten: goed functionerende medewerkers die het verschil kunnen maken”.

Lees meer klantverhalen