shutterstock_658794976

Kraaijeveld Belastingadvies en Administratiekantoor

Helderheid en eerlijkheid zijn belangrijke uitgangspunten van Kraaijeveld Belastingadvies en Administratiekantoor in Sliedrecht. Voor de fiscale aangiftes maakt het kantoor al een aantal jaar tot volle tevredenheid gebruik van Fiscaal Gemak. Directeur/eigenaar Hans Kraaijeveld vertelt hoe zij met deze gebruiksvriendelijke en stabiele oplossing meer aangiftes kunnen verwerken dan ooit.

Bijdrage aan bedrijfsresultaat en tevreden klanten

De hoge verwerkingssnelheid van de aangiftes met Fiscaal Gemak betekent enerzijds een grotere bijdrage aan het bedrijfs-resultaat en anderzijds dat men de klant niet hoeft te confronteren met een verhoging van de vaste prijzen. Een laagdrempelige en transparante aanpak is kenmerkend voor Kraaijeveld Belastingadvies en Administratiekantoor. Ondernemers kunnen hier terecht voor hun financiële administratie, belastingzaken en salarisadministratie. Het spreekt voor zich dat de cijfers moeten kloppen, maar juist de interesse in en aandacht voor de ondernemer als persoon is een belangrijke kracht van het kantoor. Het team bestaat al bijna 20 jaar uit dezelfde groep mensen die perfect op elkaar ingespeeld zijn om bedrijven van alle soorten en maten optimaal van dienst te kunnen zijn. Directeur/ Eigenaar Hans Kraaijeved vertelt over het werken met Fiscaal Gemak en de voordelen die dit biedt.

Gebruiksvriendelijk en stabiel

“Aangiftesoftware moet in principe gewoon doen wat het belooft en vooral gebruiksvriendelijk zijn”, aldus Kraaijeveld. “Een aantal jaren terug maakte wij gebruik van een pakket waar we heel tevreden over waren. Nadat deze oplossing werd overgenomen door Accountancy Gemak, gingen wij automatisch aan de slag met Fiscaal Gemak. In het begin is het altijd even wennen, maar nu werken wij er dagelijks naar volle tevredenheid mee. Goede selecties van klanten zijn in een handomdraai te maken en je hebt op elk moment inzicht welke werkzaamheden zijn gedaan en wat er nog moet gebeuren. Ook het doorlopen van de aangifte zelf is gewoon heel eenvoudig en intuïtief. Moesten we vroeger via een andere weg bezwaar maken tegen een voorlopige aanvraag, nu kunnen we dat gelijk vanuit de aangiftesoftware doen. Daarnaast is er eigenlijk nooit meer sprake van storingen of gekke foutmeldingen waarvan niemand weet hoe je ze op moet lossen. Zeker in drukke aangifteperiodes is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op je softwareoplossingen”.

Aangiftesoftware zónder extra ‘belasting’ voor het kantoor

De gebruiksvriendelijkheid van het pakket en de efficiënte werkwijze betekent dat we veel tijd besparen. We kunnen hierdoor meer aangiftes doen in dezelfde tijd en deze in mooie opgemaakte en duidelijke rapporten aan onze klanten presenteren. Wij kunnen lezen en schrijven met Fiscaal Gemak – en dat is voor een softwareoplossing waarmee je dagelijks werkt gewoon heel prettig. Het is om maar zo te zeggen aangiftesoftware zónder extra ‘belasting’ voor het kantoor.

Lees meer klantverhalen