Header Office meeting Imke en Ronald en Rachel_2
Accountancy Gemak 

Onze organisatie

Over Accountancy Gemak – An Exact Company 

Accountancy Gemak is leverancier van verrassend slimme softwareoplossingen voor de accountant en de ondernemer. Ruim 5.500 accountants- en administratiekantoren vertrouwen op Accountancy Gemak voor de ondersteuning van hun primaire werkprocessen. Accountancy Gemak was voorheen bekend onder de naam Unit4 Bedrijfssoftware 

Met een track-record van meer dan 40 jaar weten we bij Accountancy Gemak als geen ander hoe de accountant denkt en hoe de ondernemer doet. We bouwen de brug tussen de werelden van accountants en ondernemers. Met als doel het leveren van bedrijfssoftware die het leven van zowel de accountant als de ondernemer gemakkelijker maakt. Zodat de accountant kan doen waar hij goed in is en beter zijn toegevoegde waarde kan laten zien, en de ondernemer doet wat hij leuk vindt; succesvol ondernemen.  

Alles onder controle met Accountancy Gemak 

Het Accountancy Gemak-platform brengt verschillende softwareoplossingen gericht op de accountancymarkt op één platform samen. Hierdoor werken accountants slim online samen met hun klanten. Doordat verschillende databronnen op dit platform samenkomen, kunnen kantoren gegevens combineren. Dit levert verrassend slimme inzichten op waarmee de accountant zijn klanten kansen kan laten verzilveren en risico’s vermijden. Accountancy Gemak is de enige complete online productiestraat in Nederland waarmee accountants- en administratiekantoren ‘alles onder controle’ hebben en houden. 

Herkomst en naamgeving 

Accountancy Gemak werd in 1980 opgericht onder de naam Unit4. De Nederlandse accountancytak van dit bedrijf ging in 2019 verder onder de naam ‘Unit4 Bedrijfssoftware’ en maakt sinds eind 2020 onderdeel uit van Exact.  

Het hoofdkantoor van Accountancy Gemak is gevestigd in Utrecht met verdere kantoren in Sliedrecht, Barendrecht en Hengelo.

In de media

Benieuwd in welke vakmedia onze persberichten, blogs en interviews terug te lezen zijn? Bekijk dan onze media pagina.

Het Management team

Visie, daadkracht, leiderschap; de ideale manager beschikt over bijzondere mix aan kwaliteiten. Exact wordt geleid door een aantal van de besten in de business.