shutterstock_661886827

Vacature: Digital Account Manager Accountancy

Vind jij het leuk om organisaties te adviseren over hoe zij nog succesvoller kunnen worden middels onze software? We hebben een vacature voor een Digital Account Manager op onze vestiging in Utrecht. Als Digital Account Manager ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze klanten en de cross- en up-selling van onze accountancy oplossingen.

Wat ga je doen

  • Als Digital Account Manager ben je verantwoordelijk voor een set met klanten. Je zorgt ervoor dat onze klanten tevreden zijn en probeert vanuit een goede relatie meer omzet te genereren. Klanttevredenheid staat bij jou centraal en waar nodig werk je samen met collega’s (Pre-Sales, Consultancy en Support) om klanten optimaal te supporten.
  • Je bent vanuit onze vestiging Utrecht het aanspreekpunt voor de set met klanten en overtuigt hen van de toegevoegde waarde van onze producten. Samen met collega’s help je klanten nog succesvoller te zijn door het gebruik van onze software. Je gebruikt daarin je adviesvaardigheden en creativiteit om klanten te beïnvloeden en professioneel te adviseren.

Wie ben jij

  • Je bent momenteel werkzaam in een vergelijkbare functie. Kennis van het Accountancydomein is een voordeel. Je vindt het plezierig om met verschillende afdelingen samen te werken, zodat je onze klanten het beste kunt adviseren. Als Digital Account Manager heb je het vermogen om klanten te beïnvloeden door het stellen van de juiste vragen, goed te luisteren en proactief te handelen.
  • Als Digital Account Manager ben je commercieel en klantgericht. Je streeft naar een optimale klanttevredenheid, zodat klanten zo lang mogelijk en naar volle tevredenheid klant blijven en meer producten gaan afnemen. Nederlands als moedertaal voor deze functie is een must.

Wij bieden

  • Unit4 Bedrijfssoftware is een organisatie met een rijke geschiedenis, 38 jaar geleden gestart en vandaag wereldwijd actief in 26 landen. Er is dan ook veel kennis en expertise beschikbaar waar je eenvoudig gebruik van kunt maken. Onze collega’s helpen je graag om meer te weten te komen over onze producten en diensten en hoe onze oplossingen organisaties nog succesvoller kunnen maken.
  • Als Digital Account Manager ben je werkzaam in een organisatie die continu in verandering is, omdat de bedrijfstakken die we bedienen ons continu vragen om nieuwe en slimmere Solutions aan te bieden. Het is dan ook belangrijk dat je op de hoogte blijft van nieuwe technologieën, onze producten en oplossingen door het volgen van trainingen. Denk ook aan demo’s van nieuwe product releases of online training om je adviesvaardigheden te verbeteren.
  • Je ontvangt een competitief salarispakket, dat bestaat uit een basissalaris en een bonus.

Over Accountancy Gemak – An Exact Company

Accountancy Gemak is leverancier van verrassend slimme softwareoplossingen voor de accountant en de ondernemer. Ruim 5.500 accountants- en administratiekantoren vertrouwen op Accountancy Gemak voor de ondersteuning van hun primaire werkprocessen.

Met een track-record van meer dan 40 jaar weten we bij Accountancy Gemak als geen ander hoe we bedrijfssoftware kunnen leveren waarmee accountants en ondernemers ‘alles onder controle’ houden.

Heb je interesse in onze vacature? Mail dan je korte motivatie en CV naar Michel Middelkoop via michel.middelkoop@exact.com