Header Office stoel Michoe
Financiële processen

Slim boekhouden voor accountants en ondernemers

Bekijk de software
Ik wil efficiënter samenwerken

Meer weten? Bel met een expert op 088-2471555

Boekhouden: hoe ga jij om met de uitdagingen? 

Veel accountants zijn onevenredig veel tijd kwijt aan het administreren voor hun klanten: het 1 op 1 overnemen van veelal op papier aangeleverde gegevens. Vaak heb je daardoor alleen tijd voor het documenteren en controleren van wat er in het verleden is gebeurd. Terwijl ondernemers het liefst zien dat hun accountant komt met proactief advies dat een concrete bijdrage levert aan de continuïteit en groei van hun bedrijf.   

  •  Je wilt graag af van de ‘papieren schoenendoos, maar vind het lastig om dit onderwerp bespreekbaar te maken met je klanten. 
  • Veilig en snel gegevens, documenten en inzichten uitwisselen met de ondernemers waar je voor werkt. Maar hoe doe je dat? 
  • Beschikken over voldoende tijd en kennis om klanten te begeleiden bij het implementeren en in gebruik nemen van moderne boekhoudsoftware. 
  • Sparringpartner zijn van je klanten. Proactief adviseren en inzichten op een aantrekkelijke visuele manier aan hen presenteren. 

Herkenbare thema’s? Samen met onze klanten werken wij aan passende oplossingen met de inzet van moderne technologie.  

Met de inzet van moderne boekhoudsoftware kun je:

Tijd besparen

Met minder inspanning dezelfde dienstverlening realiserenje werk interessanter maken en marges verhogen

Piekbelasting verminderen

Als de ondernemer zelf zijn boekhouding actueel houdt, verminder je de terugkerende piekbelasting en de bijbehorende stress en overuren voor je medewerkers en jezelf. 

Verrassend slim adviseren

Klantgegevens uit verschillende domeinen naast elkaar leggen en analyseren, leidt tot heel nieuwe inzichten en verrassend advies 

Vreeman administratieconsulenten en belastingadviseurs

Het inzicht dat we ondernemers kunnen bieden, is zonder uitzondering actueel en correct. Voor een gemiddelde ondernemer is dat onbetaalbaar. Daarom levert onze boekhoudsoftware een belangrijke bijdrage aan de klanttevredenheid.

Checklist: in 7 stappen naar een efficiëntere samenwerking met klanten

Ja, ik wil efficiënter samenwerken

Beter, sneller en efficiënter boekhouden voor accountant en ondernemer

Geef je klanten op een efficiënte manier inzicht in de financiële status en ontwikkelingen van hun onderneming, op basis van actuele gegevens. 

Met begrijpelijke dashboards komt de toegevoegde waarde van je dienstverlening nog beter uit de verf en beschik je over slimme inzichten ten behoeve van verrassend, proactief advies.  

Maak kennis met Boekhoud Gemak