shutterstock_723142108
Fiscale processen

Supersnel en eenvoudig aangiftes doen en proactief adviseren

Bekijk de software
Probeer 30 dagen gratis

Meer weten? Bel met een expert op 088-2471555

Fiscale dienstverlening: hoe ga jij om met de uitdagingen? 

Aangiftes doen is uiteindelijk een kwestie van ‘productiedraaien’Maar dan moet je wel beschikken over gebruiksvriendelijke software met een hoge verwerkingssnelheidJe wil daarbij zeker weten dat je de juiste functionaliteit in kunt zetten en dat het systeem je ondersteunt bij het doen van correcte en tijdige aangiftes.  

  • Op elk moment inzicht in het onderhanden werk van jezelf en je collega’s waarbij je desgewenst kunt schuiven met capaciteit. 
  • Blij of juist chagrijnig worden van de snelheid waarmee gegevens van aangiftes worden verwerkt. 
  • Stel, een klant belt met de vraag of je hem de laatste 3 jaarrapporten kunt sturen voor zijn hypotheekaanvraagIs dit een moeizaam proces of een paar drukken op de knop?  
  • Eenvoudig wijzigingen aanbrengen in aangiftes om te zien welke uitwerking het beste is. 

Herkenbare thema’s? Samen met onze klanten werken wij aan passende oplossingen met de inzet van moderne technologie.  

Met de inzet van moderne fiscale software kun je

Tijd besparen

De doorlooptijd van aangiftes aanzienlijk verkorten. Professioneel uitziende en voor de klant begrijpelijke rapporten in een handomdraai realiseren 

Inzicht vergroten

Adequate ondersteuning en transparantie van interne processen. Hoeveel aangiftes doet elke adviseur? Wat is de werkvoorraad? Uitstel aanvragen?  

Beter onderbouwd adviseren

Opgebouwde klantdata kun je op diverse manieren analyseren, waardoor je naast het administreren je klanten ook steeds meer proactief adviseert

Bilanx Accountants & Adviseurs

Met deze aangiftesoftware verkorten we de doorlooptijd van aangiftes en maken we optimaal gebruik van de beschikbare capaciteit van ons kantoor en onze adviseurs. Daarnaast helpt het ons bij het geven van betrouwbare fiscale adviezen in een voor de klant begrijpelijke taal.

De beste aangiftesoftware voor grote én kleine kantoren

Meer aangiftes kunnen doen in dezelfde tijd. Adviseren op basis van realtime inzicht in de totale performance van je klant. Transparante interne processen en optimale inzet van capaciteit. Zeer uitgebreide functionaliteit en altijd up-to-date voor wat betreft actuele wet- en regelgeving. 

Maak kennis met Fiscaal Gemak