Waarom is Fiscaal Gemak de juiste keus?

Fiscaal Gemak is in 2012 gestart met de ontwikkeling. We lanceerden daarmee de eerste online applicatie voor het indienen van belastingaangiftes. De applicatie is ontwikkeld door haar eigen gebruikers in samenwerking met specialisten op het gebied van gebruiksgemak.

Met de hulp van accountants en belastingadviseurs is een uiterst gebruiksvriendelijke applicatie ontwikkeld. Om zo prettig mogelijk werkende software te maken, zijn daarnaast specialisten op het gebied van gebruiksgemak ingeschakeld. Zij kunnen zich perfect inleven in de wensen en de manier van werken van gebruikers en hebben op die manier software ontworpen die naadloos aansluit bij de intuïtie van de gebruiker.

Door het brede scala aan klanten over de gehele markt heen heeft het product zich afgelopen jaren ontwikkeld naar een zeer functierijk pakket waarbij de gebruiksvriendelijkheid altijd op de eerste plaats staat. Zowel eenmanszaken als landelijk opererende accountantskantoren uit de top 30 van Nederland gebruiken Fiscaal Gemak.