Hoe zorg ik ervoor dat niet alle documenten maar alleen de inhoud van bepaalde type bestanden geautomatiseerd vervaagd worden door de Blurrify module?

Dit is mogelijk door in de configuratie pagina in te stellen welke opslaglocaties geautomatiseerd voorzien moeten worden van de eigenschap Blurrify=Ja

Op checklist- en dossierconfiguratie niveau is in te stellen welke locaties automatisch voorzien moeten worden van de eigenschap Blurrify=Ja.

Alleen documenten die opgeslagen worden op de ingestelde locaties, zullen vervolgens automatisch worden geanalyseerd en indien van toepassing zullen de ingestelde persoonsgegevens automatisch worden vervaagd.